Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Alicante - boka paketresa

Boka flyg och hotell till Alicante här. Vi erbjuder de bästa hotellen och de största flygbolagen – bokningsbara i en smart paketresa.

Alicante ligger alldeles intill Medelhavet längs en kuststräcka i Spanien som kallas Costa Blanca. Flyg till Alicante landar på Alicante Elche Airport som ligger omkring 12 kilometer från staden. Du tar dig enkelt från flygplatsen till centrum med buss. De största flygbolagen med direktflyg till Alicante från Sverige är SAS, Vueling och Norwegian. När du ska boka hotell i Spanien kan det vara bra att känna till att standarden överlag är lite lägre än i Sverige. Men hotell är också i snitt billigare.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Alicante så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.