För dig som resenär & resebeställare

För att du ska känna dig bekväm och trygg med din kommande resa är det viktigt att du förbereder dig väl för att undvika onödiga överraskningar. Här har vi listat lite olika saker att undersöka och tänka på inför din resa, under resan och efter hemkomst.  

Utöver informationen du hittar samlad på dessa sidor så står vi alltid redo att vara ditt bollplank och på bästa sätt hjälpa dig att planera och boka din nästa resa. Varje resa har sina speciella förutsättningar och behöver hanteras just därefter. Med vår specialistkompetens är du i trygga händer och vi lovar göra vårt allra bästa trots den extra utmaningen som tillkommit i och med Covid-19.
 

Kom ihåg!
Om något oförutsett skulle hända när du är på resande fot, och det sker utanför våra kontorstider, så har vi alltid svensktalande jourservice som hjälper dig. 

Planera din resa

Att tänka på inför resan

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tillsammans med ditt företag gör en värdering av möjligheten att resa till din tilltänka destination. Detta både utifrån företagets resepolicy, din säkerhet med tanke på Covid-19 situationen samt vad som gäller just nu med bland annat inresetillstånd, reserestriktioner och eventuella krav på särskilda hälsodeklarationer.  

Läs mer 

Under resan

Att tänka på under resan

Små saker kan göra din resa lite smidigare och tryggare under rådande situation med Covid-19. Vi tipsar här om några saker att tänka på under din resa. Val av transportmedel till och från flygplatsen och/eller tågstationen samt tips för flygplatsen, flyget, tåget och hotellet.

Läs mer 

Efter hemkomst

Att tänka på när du kommer hem

När kommer hem efter din resa är det under rådande omständigheter några saker du kan tänka på både ur säkerhetssynpunkt samt för att ni inom förtaget så bra som möjligt kan anpassa ert kommande resande efter den lite annorlunda situation som råder.

Läs mer 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.