Planering av affärsresa

Innan du bokar din affärsresa är det viktigt att du tillsammans med ditt företag gör en värdering av möjligheten att resa till din tilltänkta destination. Detta både utifrån företagets resepolicy, din säkerhet med tanke på Covid-19 situationen samt vad som gäller just nu med bland annat inresetillstånd, reserestriktioner och eventuella krav på Covid-tester, vaccinationspass samt andra hälsodeklarationer. Under rubrikerna i sektionen "Läs mer inför din resa" har vi utöver konkreta tips även samlat en mängd länkar som underlättar din planering.

Administration-624x395.jpg

Läs mer inför din resa

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.