Viktigt för dig som är Travel Manager & HR

Välmående och säkerhet för era medarbetare som reser i tjänsten har nog aldrig varit en mer aktuell fråga än nu. Undersökningar innan Covid-19 pandemin visar att drygt häften av alla företag säger att de har en policy för sina medarbetares trivsel, välmående och säkerhet. Men endast drygt 10 % säger att de har motsvarande policy när medarbetare är ute och reser i tjänsten.  

I samband med Covid-19 sätts ljuset lite extra på dessa frågor och det är mycket viktigt att ni har en dialog med era resande medarbetare om hur de känner inför att börja resa igen.  Vi vill här ge er några saker att tänka på nu när resandet sakta börjar ta fart igen.

kvinna_papper_624x395.jpg 


Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.